Zangeres Viviane Dumollard.
Zangeres Viviane Dumollard. ((Foto: Willemijn Ploem))

Hoofddorpse opnieuw in pre-finale ouderen songfestival

  Cultuur

HOOFDDORP / HEERENVEEN - Voor de tweede keer staat Viviane Dumollard uit Hoofddorp in de pre-finale van het Ouderen Songfestival, hét festival voor zangliefhebbers vanaf 55 jaar.

aangeleverd via de website

Op 19 oktober verraste zij in een voorronde in Amsterdam publiek en jury met een prachtige, ingetogen vertolking van Emmenez-moi (Charles Aznavour). Zij werd, zoals alle kandidaten, op piano begeleid door artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk.

Dumollard treedt zondagmiddag 10 november op in de derde, tevens laatste pre-finale van het festival. Deze is in het Posthuis Theater Heerenveen. Zij brengt dan opnieuw 'Emmenez-moi', ditmaal begeleid door het Ouderen Songfestival Combo, onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie is in handen van Ruud Douma.

DeLaMar

Slaagt Dumollard er opnieuw in de jury te overtuigen, dan staat zij zaterdagmiddag 7 december op het podium van het DeLaMar Theater in Amsterdam. Net als vijftien andere finalisten zal zij dan een gooi doen naar de felbegeerde vakjuryprijs. Alle kandidaten worden in de Grande Finale begeleid door Kees van Zantwijks Ouderen Songfestival Orkest.

De presentatie van de Grande Finale van deze 28ste editie is, net als vorig jaar, in handen van Dolly Bellefleur.

Toegangskaarten voor het Posthuis Theater in Heerenveen en informatie: 0513-619494 en

www.ouderensongfestival.nl

Meer berichten