Fietsen voor 'Hoofddorp aan Zee'.
Fietsen voor 'Hoofddorp aan Zee'. ((Foto: Aangeleverd))

Spinning Event Lions Clubs brengt 7.500 euro op

  Nieuws

HOOFDDORP - Voor de tweede keer is het, door de Lions Clubs georganiseerde, spinningfeest op zondag 1 september op een groot feest uitgelopen. Het weer, het grote aantal fietsers, de opzwepende muziek van de deejay en dat alles onder leiding van de enthousiaste presentors die de blaren op hun tongen praatten om de fietsers aan te moedigen.

Mooi was dat de open dag van Pier-K in het Cultuurgebouw ook deze zondag plaatsvond. Veel bezoekers van de druk bezochte open dag namen ook even een kijkje op het Raadhuisplein waar de spinners bezig waren om sponsorgeld bij elkaar te fietsen voor 'Hoofddorp aan Zee'. Een landelijke actie die in Haarlemmermeer de naam 'Hoofddorp' draagt. Met het geld worden vakantieweken georganiseerd voor kinderen die om wat voor reden ook, zoals een lastige thuissituatie, niet met vakantie kunnen. Afgelopen zomer werd aan ongeveer tachtig kinderen een mooie week aangeboden onder leiding van Pier-K.

De Lions Clubs willen de sponsors (bedrijven), het Cultuurgebouw en allen die op de fiets klommen of geld schonken, bedanken voor hun inzet. Met de 7.500 euro kunnen in ieder geval weer een flink stuk van de vakantieweken voor 2020 gefinancierd worden.

Meer berichten