De burgemeester brengt bloemen en de felicitaties over aan Arie en Geertje van der Maarl.
De burgemeester brengt bloemen en de felicitaties over aan Arie en Geertje van der Maarl. ((Foto: Rowin van Diest))

Echtpaar Van der Maarl-Roos 65 jaar getrouwd

  Nieuws

HOOFDDORP - Burgemeester Marianne Schuurmans bracht dinsdagmiddag 8 oktober een bezoek aan Arie van der Maarl, geboren op 15 oktober 1931 in Haarlemmermeer en Geertje Cornelia van der Maarl-Roos, geboren op 29 mei 1933 in Haarlemmermeer om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar leerde elkaar kennen op tweede paasdag in het Groenedaalsebos, op en soort markt, waar ze elkaar tegenkwamen.

Meneer en mevrouw zijn geboren en getogen Haarlemmermeerders en hebben ruim 50 jaar aan de Aalsmeerderweg in Rozenburg gewoond, op hun eigen boerderijtje. Ze wonen nu inmiddels 10 jaar in Hoofddorp.

Na hun huwelijk gingen ze aan de slag op hun eigen boerderij, een gemengd bedrijf in landbouw en koeien. Meneer Van der Maarl was uiteindelijk meer op de veemarkt dan thuis, want in de handel verdiende je meer. Mevrouw Van der Maarl-Roos was thuis bij de kinderen en op het boerenbedrijf was er altijd werk te doen. Het echtpaar heeft zes kinderen, dertien kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Het echtpaar voelt zich gelukkig en gezegend met alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en vindt het heel bijzonder dat ze dat nog mogen beleven samen.

Meer berichten