Burgemeester Marianne Schuurmans bezoekt Johannes de Vos en Aagje Johanna de Vos-Malipaard voor hun 65-jarige huwelijk.
Burgemeester Marianne Schuurmans bezoekt Johannes de Vos en Aagje Johanna de Vos-Malipaard voor hun 65-jarige huwelijk. ((Foto: Rowin van Diest))

Hoog bezoek voor 65-jarige echtpaar De Vos-Malipaard

  Nieuws

HOOFDDORP - Burgemeester Marianne Schuurmans bezocht zondag 3 november Johannes de Vos, geboren 11 september 1934 in Haarlemmermeer en Aagje Johanna de Vos-Malipaard, geboren 5 maart 1936 in Leimuiden om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar aan de Lijnden bij de kolenschuur van Van Es leren kennen. Meneer en mevrouw woonden eerst in Lijnden en na de geboorte van de kinderen in Hoofddorp.

Meneer Vos was administratief medewerker bij de KLM. Dit deed hij van 1951 tot 1994. Meer dan veertig dienstjaren, waarvan 30 jaar in ploegendienst. Mevrouw De Vos-Malipaard heeft thuis voor de kinderen gezorgd en het huishouden draaiende gehouden. Het echtpaar kreeg drie kinderen en vijf kleinkinderen. Zij genoten van de vele reizen die zij maakten naar mooie landen als Canada, Aruba, Curaçao, Venezuela, Cuba en Jamaica.

Johannes de Vos is helaas al een poosje ziek, maar het gaat nu weer de goede kant op. Ze hopen dat ze nog een aantal jaren samen kunnen zijn.

Meer berichten