Hendrika en Leendert Hagman als stralend middelpunt, met hun kinderen en kleinkinderen.
Hendrika en Leendert Hagman als stralend middelpunt, met hun kinderen en kleinkinderen. ((Foto: Rowin van Diest))

Jubilerend echtpaar Leendert en Hendrika Hagman geniet van wonen in Lisserbroek

  Nieuws

LISSERBROEK - Het echtpaar Hagman-Versluis vierde woensdag 27 november dat het 60 jaar getrouwd is. Locoburgemeester Marjolein Steffens - van de Water ging langs om ze te feliciteren.

Leendert Hagman, geboren op 10 september 1938 in Amsterdam, en Hendrika Hagman-Versluis, ook geboren in de hoofdstad op 12 mei 1939, leerden elkaar tijdens een fietstocht kennen. Zij gingen vroeger met een hele club vrienden regelmatig fietsen. Dan staken ze met de pont achter Amsterdam CS het IJ over naar Ilpendam.

Meneer Hagman reed veel wedstrijden, hij was 3 jaar beroepswielrenner bij Wolber. Wielrennen, ook in het buitenland, bleef hij doen tot zijn 60ste. In zijn werkzame leven was hij taxiondernemer / -chauffeur. Dit bleef hij tot zijn 75ste doen in Amsterdam. Zijn vrouw werkte op een scheepvaartkantoor en op de postkamer van ABN-AMRO.

Naar Lisserbroek

Het paar kreeg drie kinderen en vijf kleinkinderen. Na hun vele jaren in Amsterdam, verhuisden zij in 2001 naar Lisserbroek. "Eén van de leukste, aansprekende momenten van ons leven. We beleven hieraan nog steeds elke dag plezier," aldus het stralende bruidspaar.

Meer berichten