Klerkx & The Secret en Sharp Band bij The Shack

Nieuws
Klerkx & The Secret en Sharp Band bij The Shack
Klerkx & The Secret en Sharp Band bij The Shack rodi.nl

OUDE MEER - Het aankomend weekend is het podium bij The Shack in Oude Meer weer gevuld met twee voortreffelijke bands. Vrijdag 18 mei staat de geweldige 8-koppige band Rob Klerkx & The Secret op het podium en met de Tweede Pinksterdag van maandag 21 mei is het de beurt van de JJ Sharp Band.
Vorig jaar mochten men bij The Shack al eerder genieten van een optreden van Rob Klerkx & The Secret en vorige maand nog hebben deze muzikanten hun nieuwe CD, Back To Cumberland, gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. In The Shack is Rob Klerkx het meest bekend als die meesterlijke drummer van undercoversessie als The Black Crowes en Simple Minds, en in Nederland toch vooral door zijn werk als drummer van Moke. Maar deze veelzijdig muzikant is voornamelijk actief als liedjesschrijver, frontman en dé stem van Rob Klerkx & The Secret. In recensies ook wel genoemd als één van de beste en meest constante bands die Nederland rijk is. Kortom een regelrechte aanrader.

Tweede Pinksterdag

Maandag 21 mei is er op deze Tweede Pinksterdag een afscheidsconcert van de JJ Sharp Band bij The Shack. Liefhebbers hebben bij The Shack al vaker mogen genieten van Jan Scherpenzeel en zijn muzikale maten. Mede daarom heeft Scherpenzeel dit podium uitgekozen om zijn laatste optreden te doen met de band. JJ Sharp (Jan Scherpenzeel) heeft een goed doorleefde bluesstem. Daarbij zijn de vocalen zeer treffend, goed verstaanbaar en waar nodig voelbaar, hetgeen niet bij alle blanke zangers altijd merkbaar is. In combinatie met heerlijk mondharmonicawerk weet hij het publiek in extase te brengen. Naast gitarist Bas van den Booren, bassist Hassan Abudaldah en drummer Jeffrey van Duffelen neemt Jan voor deze speciale middag nog meer muzikale versterking mee. Op de saxofoon Robbert Tuinhof en Eddy van de Bunte op Hammond/piano. Een zeer verrassende XL Bluesband op Tweede Pinksterdag in The Shack.
The Shack is op vrijdag 18 mei open om 20.00 uur. Het optreden van Rob Klerkx & The Secret start rond 21.00 uur. Maandag 21 mei is Th Shack open om 15.00 uur en is de aanvang van het optreden van de JJ Sharp band om 16.00 uur. Voor alle info: www.the-shack.info The Shack, Schipholdijk 253b, in Oude Meer.