Mooi tijden voor Pioniers

  Nieuws
Mooi tijden voor Pioniers
Mooi tijden voor Pioniers (rodi.nl)

HOOFDDORP - Het gaat goed met de honkballers van Meerlease Pioners. De laatste zes competitie wedstrijden werden winnend afgesloten. Het team van hoofdcoach Mervin Gario is in grote vorm.

Het is opmerkelijk dat na de komst van de nieuwe hoofdsponsor Meerlease er nog geen duel verloren is. Tegenstander Quick Amersfoort, dat beschikt over een sterk team, werd drie keer achter elkaar geklopt. De sfeer bij de selectie is momenteel weer uitstekend, wel is het op de ranglijst nog niet echt gelukt om te klimmen. Men staat nog altijd bij de laatste vier clubs en dan moeten er degradatie duels worden gespeeld voor behoud in de hoofdklasse. De eerste wedstrijd tegen Quick werd uit met 4-5 gewonnen. Twee dagen later werd er thuis met 18-13 gewonnen, en het publiek genoot van mooi spel. Het derde duel tegen Quick eindigde in 4-11. Het werd een makkelijke overwinning.
Storks
Tegen het laaggeplaatste Storks werd de eerste wedstrijd met 6-0 gewonnen. Twee dagen later ging het wederom goed en werd er met 1-3 gewonnen. De derde en laatste wedstrijd tegen Storks ging het moeizaam en werd het uiteindelijk 11-10. Het team van de Pioniers kan met vertrouwen de komende weken ingaan.

Meer berichten