Teleurstellend verlies VVC

Doelpunten blijven uit voor FC VVC deze zaterdag.
Doelpunten blijven uit voor FC VVC deze zaterdag. (Foto: Rowin van Diest)

NIEUW-VENNEP - FC VVC verloor zaterdag 23 maart teleurstellend van de Koninklijke HFC met 0-1.

De thuisploeg kreeg voldoende kansen, maar ging daar slecht mee om. In de eerste helft had er met iets meer scherpte een voorsprong opgebouwd kunnen worden. De arbiter floot goed en het bleef een sportief duel. Het scorebord werkte niet mee, want toen de scheidsrechter voor het rustsignaal floot, stond het scorebord pas op 37 minuten.

Na de pauze werd dat rechtgezet. Wat echter niet lukte, was het maken van doelpunten bij VVC. De Koninklijke was daar beter in en kon onverdiend drie punten mee naar huis nemen. Trainer Rick van IJzendoorn was kort in zijn commentaar: "Als je niet scoort, ga je uiteindelijk onderuit. We hebben het onszelf in twee duels moeilijk gemaakt. En dat is jammer."