DIOS in blessuretijd onderuit

NIEUW VENNEP - DIOS verloor zondag 24 maart van Donk met 2-1. Het team van trainer Dave Lange moest in de laatste minuut nog accepteren dat de wedstrijd verloren ging.

In de eerste helft ging het gelijk op. Wel kon Ralph Noordam na een goede voorzet van Jesse van Wees 0-1 scoren. In de tweede helft wist DIOS goed overeind te blijven en waren er grote kansen voor Mike Degenaars en Noordam. Het werd echter gelijk. In de slotfase was de thuisploeg fysiek sterker. Het was wel onverdiend dat het nog 2-1 werd. Een gelijkspel was meer een terechte uitslag geweest, omdat de teams even sterk waren.

Lange baalde na afloop, zijn team heeft uit de afgelopen vier duels slechts evenzoveel punten gehaald. Toch blijft er een kleine kans op promotie, maar dan moet er wel snel verandering komen en moeten volop punten gepakt gaan worden.