Dik verlies SV Hoofddorp

HOOFDDORP - Het zondagteam van SV Hoofddorp verloor 14 april in de eerste klasse kansloos van DSOV met 0-4. Het team van trainer Jethro Abram was compleet uit vorm en kwam geen moment in de wedstrijd.

Eerder dit seizoen verliep de derby tussen de teams spannend. Het duel eindigde toen in een zinderende 4-4. Deze keer zag het publiek een geheel andere wedstrijd. DSOV moest vooraf behoorlijk sleutelen om met een goede opstelling op het veld te verschijnen. Bij Hoofddorp viel al snel op dat de spelers niet in de wedstrijd kwamen en elkaar bijzonder slecht wisten te vinden. Na een goede actie van Kobina Plange kwam de bal bij Sven Wierda. Die had deze keer echter zijn scherpte thuis gelaten en knalde de bal hoog over. Aan de andere kant moest doelman Jan Ziere zijn klasse tonen om een hard schot van Bryan Wilderom te stoppen. Plange wist ook nog een kans te creëren die echter geen doel trof. Met rust stond het nog steeds 0-0.

Hoofddorp begon sterk aanvallend aan het tweede bedrijf en Plange en Jasmin Ramic waren dicht bij een doelpunt. Na 17 minuten spelen kon Yoey Carolina 0-1 scoren. Nog geen 2 minuten later stond het 0-2 door wederom Carolina. Zelf gaf hij na afloop aan dat het een gelukstreffer was. Hij wou een voorzet geven, maar door de wind was Ziere kansloos. Abram zag de bui al hangen, het lukte zijn team niet om terug te komen. Door invaller Marchena en Wilderom werd het zelfs 0-4.

Hoofddorp wilde het duel na afloop snel vergeten. Wellicht kan het zich revancheren in het duel komend weekend, zondag 22 april om 14.00 uur uit tegen Hillegom.