Kansen creëert Overbos wel, maar tot scoren komt het deze middag amper.
Kansen creëert Overbos wel, maar tot scoren komt het deze middag amper. ((Foto: Rowin van Diest))

Verlies voor SV Overbos door slordig omgaan met kansen

  Sport

HOOFDDORP - Het zaterdagteam van SV Overbos verloor 18 mei in de derde klasse met 1-2 van FC VVC. Het team van trainer Maurice Kuiper ging vooral in de eerste helft slecht met de kansen om.

In de eerste helft was het spel van de thuisploeg goed. Voortdurend waren er kansen, maar hiermee werd slordig omgegaan. Trainer Kuiper zat zich langs de kant zichtbaar te ergeren. VVC kon in deze periode weinig terug doen. Een oude voetbalwet is dat als je weigert te scoren, de tegenstander dat uiteindelijk wel doet. En dat was deze keer ook zo. Door Ruben Guda en Jamil Da Cruz werd het 0-2. VVC hield de voorsprong goed vast. Dave de Boer kon nog wel de aansluitingstreffer maken, maar verder kwam Overbos niet.

Het team van Kuiper blijft op de elfde plek staan. Het seizoen wordt volgende week afgesloten, uit tegen DEM.

Ben Mesman toernooi

Bij Overbos wordt uitgekeken naar een belangrijk evenement. Het Ben Mesman Toernooi staat voor de deur. Zaterdag 1 en zondag 2 juni strijden de Overbos-teams met teams uit onder andere Haarlemmermeer. "Als toernooicommissie mogen we zeker niet klagen over het aantal bezoekende teams die wij deze twee dagen mogen ontvangen. Toch zien wij om ons heen dat het moeilijker wordt toernooien vol te krijgen. Er worden in de regio zelfs al toernooien afgelast vanwege een tekort aan aanmeldingen. Het kan dus zijn dat meerdere Overbos-teams worden ingedeeld in dezelfde poule."

De toernooicommissie is bezig met de laatste voorbereidingen voor het toernooi. Het ochtendprogramma start 9.00 uur, het middagprogramma vangt aan om 12.00 uur.

Meer berichten