SV Overbos wint verdiend van VSV en maakt zich op voor het volgende nacompetitieduel.
SV Overbos wint verdiend van VSV en maakt zich op voor het volgende nacompetitieduel. ((Foto: Rowin van Diest))

Overbos naar tweede ronde nacompetitie

  Sport

HOOFDDORP - SV Overbos won zaterdag 1 juni met 3-1 van VSV. Door dit resultaat gaat het team van assistent-trainer Marcel Steffens naar de tweede ronde van de nacompetitie. Het is nog niet bekend wie de tegenstander is.

Trainer Maurice Kuiper nam enige dagen voor dit cruciale duel ontslag. Daarover meer elders in deze krant. Het is onduidelijk of Steffens van deze plannen wist, hoe dan ook werd hij in het diepe gegooid. Gelukkig heeft Steffens het vertrouwen van de selectie. En de fans zagen een Overbos dat zeer gretig aan het duel begon. Wel werd voorzichtig gespeeld en de bal kwam amper bij de tegenstander terecht. Een manier van spelen die Overbos ligt. En er kwamen dan ook al snel kansen. Na een klein half uur kon Dave de Boer de openingstreffer scoren. VSV kwam amper in het spel voor en trainer Paul Meinders stond zich langs de kant dan ook flink te ergeren. Door Tijmen van de Bult werd het 2-0. Onverwacht kon VSV toch de aansluitingstreffer maken. Overbos bleef echter goed doorgaan en kwam geen moment in de problemen. Na een goede voorzet van Tyrell van Brederode kon Max Doesburg beslissen.

Meinders, de coach van VSV, erkende na afloop dat Overbos zeer verdiend verder gaat in de nacompetitie. In deze vorm moet het voor het team van Steffens mogelijk zijn om ook volgend jaar derdeklasser te zijn.

Meer berichten