SV Overbos degradeert

Voetbal.
Voetbal. (Foto: rodi.nl)

HOOFDDORP - SV Overbos verloor zaterdag 8 juni in de nacompetitie met 1-3 van Vlug en Vaardig. De Hoofddorpers degraderen nu officieel naar de vierde klasse.

In de openingsfase waren de teams aan elkaar gewaagd. Overbos wist mede door de felle wind enige goede kansen te creëren. De openingstreffer werd echter door Vlug en Vaardig gemaakt. Met rust stond het nog steeds 0-1.

In de tweede helft kreeg Maarten Wels het aan de stok met de arbiter en moest met rood van het veld vertrekken. De tegenstander wist het man voordeel goed te benutten. Overbos moest nog twee treffers incasseren. Daarna was er heel even hoop toen de achterstand werd verkleind tot 1-3. Helaas kwam Overbos niet meer tot scoren en moet volgend jaar proberen weer naar de derde klasse terug te keren.

Het is nog onduidelijk of de selectie bij elkaar blijft.