SV Overbos toont zijn goede vorm.
SV Overbos toont zijn goede vorm. ((Foto: Rowin van Diest))

Winst en gelijkspel voor Overbos

  Sport

HOOFDDORP - De mannen van SV Overbos versloegen zaterdag 7 september, in de strijd om de KNVB beker, Ouderkerk met 3-0.

Beide teams komen in de competitie in de vierde klasse uit. In de openingsfase waren de teams aan elkaar gewaagd en waren er aan beide zijden kansen. Na bijna een half uur spelen, kon Yassin Nafee via een vrije trap de score voor Overbos openen. Nafee maakte de gehele wedstrijd een zeer sterke indruk.

In de tweede helft wist Nafee wederom via een vrije trap te scoren. Ouderkerk had vanaf dat moment definitief door dat een overwinning er niet meer inzat. De thuisploeg bleef sterk doorgaan. Een kwartier voor tijd kon Darrel Kuijer de eindstand bepalen op 3-0. Daarna had het team pech dat twee goede kansen niet benut werden.

Vorige week werd van FC Amsterdam verloren. Maar in de vorm die Overbos zaterdag toonde, kan het het in de competitie goed gaan doen. Zaterdag 14 september speelt Overbos haar derde bekerwedstrijd tegen Amstelveen / Heemraad.

Vrouwen

De vrouwen van SV Overbos kwamen zondag 8 september in het bekerduel thuis tegen Hillegom niet verder dan 0-0. Het was voor Overbos het tweede bekerduel. Bij de thuisploeg was een aantal speelsters niet fit. Toch waren de dames van de Hoofddorpse club vanaf de aftrap dominant. Hillegom had de pech, dat een onhoudbaar schot op de paal terechtkwam. Aan de andere kant had de thuisploeg geluk toen een grote kans niet werd benut. Het bleef een sportief duel, ondanks een aantal zeer wonderlijke beslissingen van de arbiter. De man in het zwart trok wel heel makkelijk gele kaarten. Bij Hillegom kreeg een speelster rood voor een correcte ingreep. Iedereen was het er na afloop over eens, dat protest bij de KNVB zeker kans zou maken. Beide teams hadden ook vrede met het gelijke spel.

Volgende week speelt Overbos haar derde bekerwedstrijd in Alkmaar tegen Kolping Boys. Bij een gelijkspel staan de dames al in de volgende ronde.

Meer berichten