Nieuwe reünie ETO en SVH

  Sport

HOOFDDORP - Circa 5 jaar na de reünie ontmoeten ETO-ers van 1963-1969 en de eerste lichting SVH-ers van 1970-1971, op zondag 13 oktober, elkaar weer op De IJvelden.

In 2014 beleefden ongeveer veertig oud-voetballers met hun partners een leuke dag, waarop afgesproken werd deze na 5 jaar te herhalen.

In de afgelopen jaren moesten de ETO-ers afscheid nemen van Sjors Sodenkamp, Piet van den Kommer, Jan Ramkema, Sijf Oldenburg en kortgeleden, Floor van Goethem. De hechte groep werd weer kleiner. Bij de oud-SVH-spelers, die gemiddeld wat jonger zijn, is het verloop gelukkig een stuk kleiner.

Voetbalverleden

Het spreekt vanzelf dat de reünisten, ook de vrouwen van de overleden spelers worden uitgenodigd, elkaar weer het nodige te vertellen hebben. Vanzelfsprekend over de eigen voetbalperiode, maar ook over de locaties, feestjes, successen en oude helden van het Hoofddorpse voetbalverleden.

Bij de ETO-ouderen komen de namen van Dennis Dekker, Henk Roodzand, trainers Henk Wenderhold en Van Oostvoorne, Huib en Sjors en oud-voorzitter Henk Plei, langs. De Hoofddorp Boys coryfeeën herinneren zich zeker de broers Rinus en Cees van Kalmthout, Mees en Toon van den Peet en Goof Stolwijk, maar ook de kortgeleden overleden Siem Lamers.

De reünisten worden rond 13.00 uur op Sportpark De IJvelden, het thuishonk van de huidige eersteklasser, ontvangen door het SVH-bestuur. Een belangrijk deel van de middag is het bekijken van de Haarlemmermeerse derby: SVH-DSOV uit Vijfhuizen. Rond 17.00 uur verplaatst het gezelschap zich naar een restaurant voor een smakelijk (walking) diner.

Info: Ko Alewijn, 023-5614431 / 06-55715580.

Meer berichten