Tot de allerlaatste minuten zijn de teams gelijkwaardig. Toch pakt HSV / Ons Eibernest de winst.
Tot de allerlaatste minuten zijn de teams gelijkwaardig. Toch pakt HSV / Ons Eibernest de winst. ((Foto: Rowin van Diest))

KIOS moet weer nederlaag incasseren, titel voor 3 jeugdteams

  Sport

NIEUW-VENNEP - Het blijft matig gaan met het eerste korfbalteam van KIOS in de eerste klasse. Zaterdag 12 oktober werd thuis van HKV / Ons Eibernest verloren met 12-13.

Het duel verliep gelijkwaardig. HKV liep vrij snel uit naar een kleine voorsprong. Maar de thuisploeg kwam sterk terug en met rust stond het 11-10. Daarna kwam de tegenstander goed terug. Tot vlak voor tijd stond het gelijk. Via een strafworp kon HKV toch de volle winst pakken. KIOS ging met een vervelend gevoel terug naar de kleedkamer.

Jeugdkampioenen

Beter nieuws is er te melden over de jeugdafdeling. Zaterdag zijn de C1, E2 en E3 kampioen geworden. Er was voor elk team een lekkere taart om de titel te vieren. De teller staat nu voor dit veldseizoen op zes jeugdkampioenen.

Een vrijwilliger van de club laat op de website weten: ''Als vereniging zijn wij dan ook erg trots op onze jeugdleden. Waar wij ook trots op zijn, is dat al onze jeugdteams getraind worden door oudere (jeugd)spelers. Vanaf de B-jeugd worden de leden al betrokken bij het training geven aan de jongere jeugd. Ook onze selectiespelers begeleiden bijna allemaal een team. Het is ontzettend leuk voor de jeugdleden om door een speler getraind te worden uit een hoger team. Wij willen dan ook onze waardering eens uitspreken dat er zoveel spelende leden elke week weer klaarstaan voor onze jeugd.''

Meer berichten