UNO krijgt geen loon naar werken

UNO speelt een groot deel van de wedstrijd uitstekend, maar weet slechts één kans te benutten. (Foto: Rowin van Diest)

HOOFDDORP - UNO verloor zaterdag 2 november in de vierde klasse met 3-1 van THB. Het team van trainer Adam Natadiningrat liet een goede indruk achter, ondanks dat het team verzwakt was. Natadiningrat moest drie A-spelers opstellen om een volwaardig team in het veld te krijgen

door onze verslaggever

UNO speelde het eerste half uur uitstekend. De spelers wisten elkaar goed te vinden en er werd creatief gespeeld. Drie A-junioren maakten hun opwachting: Yur Braam, Danny Lageveld en Lucas de Goede.

Vlak voor rust kon de thuisploeg een goede kans creëren, maar doelman Youp Braam wist de bal te stoppen. Daarbij maakte UNO een overtreding, waarop de arbiter naar de stip wees. Niet veel later stond er 1-0 op het scorebord voor THB. En nog voor de rust werd het 2-0.

Vertrouwen

Toch had Natadiningrat er in de rust nog vertrouwen in. ''Ik heb tegen ze gezegd dat we gewoon door moesten gaan, zoals we het eerste half uur hadden gespeeld. Met iets meer scherpte moest het mogelijk zijn om terug te komen.'' Het tweede bedrijf ging in de openingsfase goed. De Goede kon na een goed opgezette aanval de 2-1 maken. UNO probeerde daarna op gelijke hoogte te komen, maar de energie was bij verschillende spelers op. THB kon uitlopen naar 3-1 en 4-1.

Tevreden met spel

Natadiningrat was na afloop tevreden over het getoonde spel: ''Dit was een tegenstander waar we punten van hadden kunnen pakken. We hebben pas 6 punten en dat moeten er snel meer worden. Volgende week spelen we tegen DSK en dat is een tegenstander die we moeten kunnen pakken.'' Over de invallers was de coach ook erg tevreden: ''Ze hebben het goed gedaan en we gaan nog veel plezier aan beleven. In de tweede helft ging het minder bij ze, want ze hadden 's ochtends al een hele wedstrijd gespeeld.''