De Kikkers weet Purmerend in eigen huis te verslaan.
De Kikkers weet Purmerend in eigen huis te verslaan. ((Foto: Rowin van Diest))

Hockeyers De Kikkers nemen afstand van laatste plek

  Sport

NIEUW-VENNEP - De hockeymannen van De Kikkers versloegen zondag 3 november Purmerend met 4-3. De vrouwen van De Kikkers kwamen tegen Thor niet verder dan 0-0.

door onze verslaggever

Door het mooie resultaat hebben de mannen van coach Elmer Vermeulen afscheid genomen van de laatste plek in de vierde klasse. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Maarssen.

Het vrouwenteam van coach Sander van den Broek speelde tegen Thor niet slecht, maar kon aanvallend weinig voor elkaar krijgen. Met het gelijkspel blijft de ploeg op de vijfde plek staan. De komende tegenstander is Voorhout.

Veilingavond

Vrijdag 15 november houdt De Kikkers een grote veilingavond. De cabaretier Leo Alkemade opent de veiling feestelijk om 19.45 uur, waarna in het clubhuis door veilingmeester Ad van Zelst zo'n tweehonderd items worden geveild. Van Zelfst verwacht er veel van: ''Alle senioren, ouders van jeugdleden en anderen die de club een warm hart toedragen, zijn van harte welkom. Daarnaast uiteraard onze sponsoren en bedrijven die items, kavels, beschikbaar hebben gesteld.''

Een loting is ook onderdeel van de veiling. Voor 5 euro kunnen de aanwezigen een lot kopen aan de bar in het clubhuis. Hierbij is onder andere een barbecue te winnen.

Support Casper

Van Zelst ''De opbrengst van de veiling wordt gebruikt als bijdrage voor het verfraaien van ons clubhuis en terrein. Tien procent van het nettoresultaat is voor 'Support Casper'. Casper van Eijck is niet alleen de clubarts van Feyenoord, maar ook hoogleraar Chirurgie aan het Erasmus MC én specialist op het gebied van alvleesklierkanker. Met zijn stichting doet hij innovatief onderzoek naar behandelmethodes voor deze ziekte. Een prachtig doel, wat wij als maatschappelijk betrokken club graag steunen.''

Meer berichten