Verdiend gelijkspel SV Hoofddorp

Logo SV Hoofddorp.
Logo SV Hoofddorp. Foto: PR

HOOFDDORP - SV Hoofddorp heeft zondag 3 november uit tegen Fortuna Wormerveer 2-2 gespeeld. Invaller Revelino Vermeer kon 7 minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker scoren.

Hoofddorp ging goed van start tegen een angstige tegenstander. Jammer voor de vele fans die waren gekomen, want Fortuna vierde juist deze dag haar 112de verjaardag.

Strafschoppen

Na precies een kwartier werd een speler van Hoofddorp onderuit gehaald in het strafschopgebied. De arbiter wees naar de stip en Mohamed Chih maakte de 0-1. Even later kreeg de thuisploeg een strafschop, maar die werd niet benut. Toch werd het 5 minuten voor het rustsignaal 1-1.

In de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Met het nodige geluk kon Fortuna op 2-1 komen. Hoofddorp hield daarna het hoofd koel en uiteindelijk was het Vermeer die de gelijkmaker kon scoren. Daarop ging Hoofddorp toch met een goed gevoel terug naar huis.

Zondag 10 november speelt Hoofddorp thuis om 14.00 uur tegen AGB.