Voetbal.
Voetbal. ((Foto: Pixabay))

FC VVC kan het ook tegen Nieuwkoop niet bolwerken

  Sport

NIEUW-VENNEP - Het blijft matig gaan met FC VVC. Het team van trainer Rick van IJzendoorn verloor zaterdag 23 november met 4-2 van Nieuwkoop.

VVC wist dat het geen makkelijke middag ging worden. Nieuwkoop is vooral thuis moeilijk te bestrijden. Van IJzendoorn moest vanwege een schorsing op de tribune plaatsnemen, zijn plek werd overgenomen door Rick Gerritsen. Er waren wegens blessures achterin de nodige omzettingen. Maar de vervangers die uit het tweede kamen, lieten een sterke indruk achter.

Domper

In de vijfde minuut kreeg VVC een goede kans. Na 20 minuten kon Jawad de score openen, het voorbereidende werk was van Jamil. Na precies een half uur stond het gelijk. Vrijwel direct daarna een nieuwe domper. De arbiter gaf een omstreden strafschop aan de thuisploeg. Even later stond het 2-1 en liep VVC achter de feiten aan. Kevin van Vilsteren kon in de slotfase van het eerste bedrijf beide partijen weer op gelijke hoogte brengen. Voor het rustsignaal werd het echter nog 3-2.

In het tweede bedrijf werkte VVC hard om terug te komen. Ondanks drie wissels kreeg het team niet voldoende power voorin. VVC ging met een vervelend gevoel naar huis. Zaterdag 30 november wacht de thuiswedstrijd tegen Reeuwijk.

Meer berichten