DSOV komt niet tot scoren

Een voetbalveld.
Een voetbalveld. Foto: Pixabay

VIJFHUIZEN - Het duel Fortuna Wormerveer - DSOV eindigde in de eerste klasse in 0-0. Beide teams wisten zondag 1 december aanvallend weinig te brengen. Toch was DSOV blij met het puntje.

Vince de Kwant kreeg vlak voor rust een grote kans, maar had pech met de afwerking. In de tweede helft liet DSOV meer power zien en kreeg een klein overwicht. Toch volgden er geen grote kansen. Na 90 minuten waren beide teams niet ontevreden met het puntje.

Blessures

Het was opvallend dat er, ondanks de felle kou, veel fans uit Vijfhuizen waren meegekomen. Helaas was er ook slecht nieuws. Jean Pierre Kerkeboom, Koen Duijts en Danny Rathebe raakten geblesseerd en het is afwachten of ze er volgende week weer bij kunnen zijn.

DSOV speelt zaterdag 7 december om 18.00 uur thuis tegen SDZ. Deze Mokumse tegenstander wordt momenteel geteisterd door interne problemen. DSOV verwacht veel fans aan de Zijdewinde.