Een voetbalveld.
Een voetbalveld. ((Foto: pexels))

Vrouwen SV Overbos blijven maar winnen

  Sport

HOOFDDORP - De vrouwen van Sv Overbos wonnen zaterdag 30 november met 1-0 van De Kennemers. De treffer kwam op naam van Lynley Vrolijk. Door dit resultaat blijft Overbos mede-koploper in de tweede klasse.

Overbos begon energiek, maar had al snel door dat de tegenstander niet voor niets bovenin meedraait. Na goed voorbereidend werk van Lieselotte Wels kon Vrolijk toch scoren in de twintigste minuut. Overbos kreeg daarna zeven grote kansen, maar die werden alle niet benut. Aan de andere kant voorkwam keepster Veerle Kilsdonk de gelijkmaker.

In het tweede bedrijf was Overbos wederom de sterkste. Maar in het laatste kwartier nam de tegenstander dit over, vooral in fysiek opzicht. Kilsdonk voorkwam de verdiende gelijkmaker. Arbiter klaas Bonnes floot een prima wedstrijd en kreeg daarvoor ook de nodige complimenten.

Programma

Overbos heeft voor de winterstop nog twee duels te gaan. Eerst wacht de uitwedstrijd tegen JVC. Een middenmoter die zeer wisselend speelt. Op 15 december wacht de topper tegen mede-koploper Hoogland.

Meer berichten