FC VVC.
FC VVC. ((Foto: PR))

VVC krijgt geen loon naar werken

  Sport

NIEUW-VENNEP - FC VVC verloor zaterdag 30 november met 2-4 van Reeuwijk. En dat was een nieuwe klap voor het team van trainer Rick van IJzendoorn. VVC had, gezien het spelbeeld, minimaal recht op een punt.

Vooraf was er een presentatie van Loon op Zand Grondverzet BV. Dit bedrijf gaat het eerste en tweede team steunen.

Marwan had zich weer aangesloten bij de selectie. Er waren wel de nodige omzettingen vanwege blessures en vakantie. In het centrum stonden Bodhi en Jim en dat ging uitstekend. Binnen 26 seconden stond het 0-1. En toen binnen een kwartier Reeuwijk op 0-2 kwam, leek het duel al beslist. Daarna kwam de thuisploeg iets beter tot haar recht. En er kwamen kansen.

Drie spitsen

VVC verscheen met twee nieuwe krachten in het tweede bedrijf. Van IJzendoorn besloot om met drie spitsen te gaan spelen. Vrij onverwacht werd het 0-3. Maar VVC knokte zich terug. Na een goed opgezette aanval kon Kevin van Vilsteren scoren. Tien minuten later kon Jamil de aansluitingstreffer maken. Daarna ging de tegenstander toch beter met de kansen om en liep weer uit.

VVC bleef weer achter met 0 punten. Zaterdag 7 december is de uitwedstrijd tegen Oudewater. Een week later is de laatste wedstrijd van dit jaar. Lugdunum komt dan naar Nieuw-Vennep.

Meer berichten