DSOV pakt winst in aantrekkelijk duel met SDZ

Het logo van DSOV.
Het logo van DSOV. (Foto: PR)

VIJFHUIZEN - DSOV won zaterdagavond 7 december met 1-0 van SDZ. De enige treffer kwam op naam van Danny Rathebe.

DSOV wilde deze keer bewust op zaterdagavond spelen. En dat werd door het publiek gewaardeerd. Het duel begon 18.00 uur en de publieke belangstelling was goed.

SDZ begon gehavend aan het duel. DSOV begon zeer energiek en wist al snel goede kansen te creëren. Doelman Mitchel Vincken werd op het verkeerde been gezet, maar de paal voorkwam een treffer. Na een kwartier waren de Mokummers kansrijk, echter ook deze keer voorkwam de paal een doelpunt.

Hoofd koel

Daarna kwam er een periode dat de tegenstander sterker was. Doelman Tarek Kharboutli en zijn verdedigers hielden echter het hoofd koel en hielden de 0 vast. Na een goed opgezette aanval kreeg Rathebe de bal en haalde onhoudbaar uit. De doelman was kansloos en de fans langs de kant konden eindelijk juichen. SDZ mocht vlak voor rust een strafschop nemen, die werd echter volledig verknald.

In de tweede helft bleef het een aantrekkelijk duel met aan beide kanten volop kansen. DSOV hield echter vol en pakte drie belangrijke punten.