Voetbal.
Voetbal. ((Foto: Pixabay))

G-team DIOS met goed gevoel winterstop in

  Sport

NIEUW-VENNEP - Het G- voetbalteam van DIOS kijkt terug op een goed jaar. De laatste wedstrijd van 2019 won de ploeg met 1-2. Hierdoor is het team als tweede geëindigd in de najaarscompetitie.

Het werd een heerlijk duel op het schitterende complex van Only Friends in Amsterdam-Noord. De trainer van het team maakte op de speciale Facebookpagina een prachtig verslag:

"We mochten aantreden tegen de tegenstander waarvan we vorige week nog 2-4 verloren. We wisten wat ons te doen stond. Bij winst zou de tweede plaats in de poule worden veiliggesteld. In het begin een gelijkopgaande strijd met kansen over en weer. Uit een corner van Len viel de bal in één keer in het doel, 1-0. De voorsprong duurde, jammer genoeg, niet lang. Only Friends maakte op slag van rust 1-1. In de rust alles weer besproken. Helaas moest Tom afhaken door ziekte."

Als een huis

"De tweede helft hetzelfde beeld. Een hardwerkend DIOS. De achterhoede stond onder aanvoering van Tim, Charley, Gabriël en Daniël als een huis en gaf weinig weg. Halverwege een hoge bal vanaf eigen helft, Daan kopte de bal door op Tim en ja hoor, een prachtige goal na een sublieme doorkopbal. Met nog enkele minuten op de klok kwam Only Friends niet meer tot scoren. Groot was na afloop de vreugde bij DIOS. De trainer kon zijn geluk niet op: 'Een groot compliment aan de spelers. Wat een geweldig team! Als trainer ben ik zo trots op deze mannen. Iedere week leveren ze een topprestatie. Een genot om daar onderdeel van te mogen zijn'."

Meer berichten