Domper voor vrouwen Overbos

Logo SV Overbos.
Logo SV Overbos. (Foto: PR)

HOOFDDORP - De vrouwen van SV Overbos verloren zondag 17 december van naaste concurrent Hoogland verrassend met 1-5. De kans op het kampioenschap in de tweede klasse zijn direct een stuk kleiner geworden.

Overbos was beduidend minder dan de afgelopen wedstrijden. Al vroeg in de wedstrijd kwam de koploper door een eigen doelpunt op 0-1. Daarna ging het nog enige tijd gelijk op en kreeg de aanhang weer hoop. Het werd stil langs de kant toen het in de twintigste minuut 0-2 werd en enge minuten later was het duel al beslist. Hoogland was gewoon veel beter en bleef overtuigen. De thuisploeg werkte hard genoeg, maar van deze tegenstander viel niet te winnen.

Weinig kansen

In de tweede helft veranderde er weinig. Overbos bleef wel sportief en hard werken. Kansen waren er echter amper. Te makkelijk kon de tegenstander nog twee keer scoren. In de slotfase wist Lieselotte Wels met een fraai schot te scoren.

Overbos ging volwassen met de nederlaag om. Met het ingaan van de winterstop moet het vreemd lopen, wil Hoogland geen kampioen worden. Overbos kan zich gaan richten op de nacompetitie. De selectie is sterk genoeg.