De jonge talenten van SV Hoofddorp voelen zich een middag lang Ajax-spelers.
De jonge talenten van SV Hoofddorp voelen zich een middag lang Ajax-spelers. ((Foto: SV Hoofddorp site))

Talenten SV Hoofddorp te gast bij Ajax

  Sport

HOOFDDORP - Het gaat goed met de jeugdafdeling van Sportvereniging Hoofddorp. De nodige teams werden winterkampioen. En zes jeugdteams waren te gast bij Ajax.

Kersttoernooi op 21 december

De Ajax Coaching Academy hield zondag 8 december een Technische Selectiedag. SV Hoofddorp is een van de partnerclubs van AFC AJAX. Om deze reden waren zes jeugdteams uitgenodigd om deel te nemen aan de Selectiedag. Het was een mooie belevenis voor de Hoofddorpse jongens en meisjes. Ze kregen de kans om een middag op De Toekomst te trainen en de echte Ajax-ervaring te beleven.

De winterstop mag dan officieel zijn aangebroken, rustig is het zeker niet bij SV Hoofddorp. Een vrijwilliger van het jeugdbestuur: "Alvorens de gourmetstellen de overhand krijgen, meten de jongsten van onze vereniging de krachten met elkaar op de groene mat. Zaterdag 21 december vindt het kersttoernooi plaats op De IJvelden."

Het Jeugdbestuur hoopt dat bij dit toernooi ook ouders en begeleiders komen kijken. "Al een aantal jaren biedt dit toernooi de jeugd een aantrekkelijke invulling van de toch wat 'voetballoze' weken aan het einde van het kalenderjaar. Gezien de enthousiaste reacties die het Jeugdbestuur de afgelopen jaren heeft ontvangen, organiseren wij ook dit jaar dit toernooi."

Voor het toernooi heeft de scheidsrechterscoördinator van de club voldoende jeugdscheidsrechters uit eigen geledingen geregeld om de wedstrijden te leiden.

Meer berichten