Voetbal.
Voetbal. (Foto: Pixabay)

SV Hoofddorp sluit 2019 af met een nederlaag

  Sport

HOOFDDORP - Het zondagteam van SV Hoofddorp verloor haar laatste wedstrijd van 2019. Op Sportpark Transformatorweg werd het team van trainer Jethro Abram met 3-0 geklopt. Toch kan Hoofddorp terugkijken op een goede eerste seizoenshelft in de eerste klasse.

Hoofddorp speelde vooral op de lange bal. Dat was een strijdwijze die bij de sterke Amsterdamse tegenstander weinig gevaar opleverde. De arbiter verzuimde in het eerste half twee keer Hoofddorp een zuivere strafschop te geven. Maar de man in het zwart leek vergeten dat hands in het strafschopgebied bestraft moet worden. Daarna werd de thuisploeg steeds dominanter. In de slotfase van het eerste bedrijf werd het 1-0. Nog voor het rustsignaal liep SDZ uit naar 2-0.

Het team van Abram probeerde in het tweede bedrijf terug te komen en had ook lange tijd een veldoverwicht. Maar aanvallend lukte er weinig. SDZ kon geflatteerd uitlopen naar 3-0.

Abram wou niet te lang bij de nederlaag stilstaan. En dat was terecht, de afgelopen maanden zijn goede prestaties neergezet. En niets wijst er op dat dit in 2020 ook niet gaat gebeuren.

Meer berichten