Meedoen kan met een auto uit 1979 of eerder.
Meedoen kan met een auto uit 1979 of eerder. ((Foto: Venniper Koninginnerit))

Venniper Koninginnerit

  Uit

NIEUW-VENNEP - Het is zondag 28 april groot feest in Nieuw-Vennep. Stichting De Venniper Koninginnerit organiseert dan namelijk de twintigste klassiekerrit. Net als bij de vijftiende rit heeft het bestuur besloten om voor deze jubileumrit elders te starten. Ditmaal is dat Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De route gaat door hele mooie delen van Nederland om vervolgens te finishen in Nieuw-Vennep.

Twintigste editie

Er zijn nog een kleine vijftien startplekken beschikbaar, waarbij men zich kan aanmelden voor de Sport- en Tourklasse. Aanmelden kan met een auto uit 1979 of eerder. Deelnemers worden extra in de watten gelegd met speciale collector-items. Uiteraard krijgen de deelnemende equipes een lunch voorgeschoteld op een prachtige locatie. De Sportklasse krijgt weer genoeg uitdagingen voor de kiezen, terwijl de Tourklasse kan genieten van de omgeving.

Nu de start niet in Nieuw-Vennep is, wordt het feest bij de finish nog uitbundiger. De eerste auto's arriveren rond 15.00 uur bij De Rustende Jager aan de Venneperweg. Daar vermaakt de liveband Twips het publiek met Franse chansons, Cubaanse bolero's, Caribische calypso's, en Ierse drinkliederen. Uiteraard is er gelegenheid voor een hapje en drankje. Rond 17.30 uur is de prijsuitreiking.

Informatie en inschrijven:

www.vkrit.nl

Meer berichten