Bellenblazen XL kan in twee bibliotheken in Haarlemmermeer.
Bellenblazen XL kan in twee bibliotheken in Haarlemmermeer. ((Foto: PR))

Meivakantie vieren in de bieb

  Uit

HAARLEMMERMEER - Vervelen is niet nodig in de meivakantie, want Bibliotheek Haarlemmermeer organiseert leuke activiteiten voor kinderen. Deze zijn gratis te bezoeken.

Woensdag 24 april is de activiteit 'Bellenblazen XL' in Bibliotheek Zwanenburg (of buiten, als het mooi weer is) en op woensdag 8 mei in Hoofddorp-Floriande. Bij Bellenblazen XL zijn het geen gewone bellen, maar van die enorme. Kinderen van 2 tot 6 jaar kunnen meedoen. Het Bellenblazen XL is van 14.30 tot 15.30 uur. Ook wordt voorgelezen met een glas limonade erbij.

Muzikale voorstelling

Woensdag 1 mei is er de interactieve en muzikale voorstelling 'Kabouter Spillebeen viert de lente'. Kabouter Spillebeen vindt een nestje in een boom, maar dan valt er een vogeltje naar beneden. De voorstelling is voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Dino-ei

Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen vrijdag 3 mei meedoen aan de workshop 'Maak je eigen dino-ei' in de Bibliotheek-Centrale aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Voor het knutselen begint, luisteren de kinderen naar de mooiste prentenboeken over dieren en hun eieren om geheel geïnspireerd aan het knutselen te slaan. Alle ei-kunstenaars graag verzamelen om 14.45 uur. Het duurt tot 16.00 uur.

www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl

Meer berichten