Trio 't Gevolg.
Trio 't Gevolg. ((Foto: PR))

Trio 't Gevolg met muziek uit alle windstreken

  Uit

NIEUW-VENNEP – De laatste voorstelling van seizoen 2018-2019 in het Zondagmiddagpodium is 28 april om 14.00 uur in de theaterzaal van Pier K in Nieuw-Vennep met een gevarieerd programma vol traditionele muziek door Trio 't Gevolg.

Laatste Zondagmiddagpodium van het seizoen

't Gevolg bestaat sinds 2005 en brengt met een akoestisch instrumentarium (onder andere viool, fluit, trekharmonica, gitaar, mandoline, nyckelharpa) een gevarieerd muzikaal programma. De groep maakt zelf arrangementen van traditionele muziek uit zeer uiteenlopende landen: van Mexico tot Zweden en van Frankrijk tot Canada. Ook de Nederlandse muzikale traditie wordt niet vergeten. Afwisseling is een belangrijk element in het repertoire.

't Gevolg werkt minder voor de hand liggend repertoire uit, zowel voor het eigen plezier, als om luisteraars te verrassen. Tegenstemmen, onverwachte ritmische effecten en spanningsopbouw zorgen voor verrijking van de liederen en instrumentale stukken. Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig, maar steeds dicht bij het hart.

't Gevolg bestaat uit Hans van Deelen - zang, gitaar, mandoline, ukelele; Doortje Schroevers - zang, viool, blokfluit, mandoline en Marcel van der Vloet - zang, trekharmonica en gitaar.

Kaarten (5 euro), inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde via 023-569 8873.

Meer berichten