The Dynamite Blues Band.
The Dynamite Blues Band. ((Foto: The Shack))

The Dynamite Blues Band in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Het optreden van Hucksters op vrijdag 26 april is uitverkocht, maar voor een potje opzwepende vette en vuige blues, is er zondagmiddag 28 april in The Shack te luisteren naar The Dynamite Blues Band. Deze band werd drie weken geleden derde op de European Blues challenge op de Azoren. Zondagmiddag 28 april zijn ze terug in The Shack.

In 2014 nam de band haar debuutalbum 'Shakedown & Boogie' op met lovende recensies tot gevolg. De band speelde zelfs in de populaire talkshow 'De Wereld Draait Door'. De Dynamite Blues Band maakte haar energieke livestatus met het kenmerkende rauwe bluesgeluid weer helemaal waar op bluesfestivals in Nederland en België. Een nieuw hoofdstuk volgt in 2016 met het tweede studio-album 'Kill Me With Your Love'. Met shows op onder andere Het Zwarte Cross Festival laat de band horen nog steeds vol energie en dynamiek het publiek op stoom te kunnen brengen. Zanger en harmonicablazer Wesley van Werkhoven heeft een heerlijke rauwe stem en blaast de longen uit z'n lijf. Op het strakke stevige ritme van drummer Jan Aandewiel en de stuwende en pompende baslijnen van Renzo van Leeuwen kunnen Wesley op de smoelenschaaf en JJ van Duijn met zijn fabelachtig en schroeiend gitaarspel helemaal los. Dynamite Bluesband speelt authentiek, vuig, meeslepend en bovenal explosief. Als een denderende trein raast deze band door The Shack, ervaar dit tijdens hun optreden zelf maar.

The Lazy Sundays

Zondag 5 mei is het podium voor The Lazy Sundays. Dit trio bestaat uit muzikanten die men wellicht kent uit Boys Name Sue. Op deze zondagmiddag spelen zij veel mooie songs uit de muziekgeschiedenis van The Hollies en Neil Sedaka.

Zondagmiddag 28 april is The Shack open om 15.00 uur, de Dynamite Blues Band speelt vanaf 16.00 uur. Toegang is 10 euro.

www.the-shack.info

Meer berichten