Band The Hoochies.
Band The Hoochies. ((Foto: PR))

The Hoochies presenteert cd in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Een cd-presentatie en een Woodstock-middag staan komend weekend op het muzikale programma van The Shack aan de Schipholdijk.

Zondag: Woodstock Undercover

Zaterdag 25 mei presenteert The Hoochies zijn nieuwe cd. Het muzikale avontuur van deze band begon in 2014 in The Shack, nu is daar de cd presentatie, dat maakt de cirkel rond. Richard Koster, zang en harmonica (Cuban Heels) en Roelof Meijeringh op gitaar (Memo Gonzalez) vormen de spil van de band. De ritmesectie bestaat uit Lut Luttik (Drippin' Honey), op bas en Chiel ten Vaarwerk (Cuban Heels) op drums. De band brengt overtuigende Chicago-stijl Bluesharp, no nonsens rauwe Blues en Boogie in de traditie van Little Walter, The Red Devils, Sean Costello, Drippin' Honey en Cuban Heels. De band speelt de blues alsof ze door de duivel op de hielen wordt gezeten en staat garant voor een rauwe en smerige Lester Butler sound.

Woodstock

Het is in augustus alweer 50 jaar geleden dat het memorabele Woodstock festival gehouden werd. In augustus staat het jaarlijkse Woodshack-weekend op het Shack programma, maar voordat het zover is kan het publiek zondag 26 mei al genieten van een 'trip down memory lane' met de prachtige band Woodstock Undercover. Een middag vol Music, Love, Peace & Happiness. Vijf klasse muzikanten gaan 50 jaar terug in de tijd om de muziek van diverse artiesten die op Woodstock '69 speelden te vertolken. Denk aan CCR, Santana, Jimi Hendrix en The Who. De band bestaat uit Thomas Meeuwis, die momenteel toert met de musical Woodstock The Story en daarin een weergaloze vertolking neerzet van Pinball Wizard van The Who, die er samen met Mick Hup, in The Shack bekend van die ongeëvenaarde ELO undercover, Ymte Koekoek (Money & The Man, Tricklebolt), Sheldon Jung en Roland Jester een memorabele middag van gaat maken.

The Shack is zaterdag open vanaf 20.00 uur, The Hoochies begint rond 21.00 uur. Toegang is 10 euro. Zondag is The Shack open vanaf 15.00 uur en Woodstock undercover speelt vanaf 16.00 uur. Toegang 10 euro.

www.the-shack.info

Meer berichten