Dé JeugdTheaterSchool speelt de musical Urinetown.
Dé JeugdTheaterSchool speelt de musical Urinetown. ((Foto: Aangeleverd))

Hilarische musical 'Urinetown in De Meerse

  Uit

HOOFDDORP - Na het met een Amateur Musical Award - Beste Mannelijke Bijrol voor Mats Hoogland (columnist van Nieuwsblad Haarlemmermeer, red) - bekroonde 'Into the Woods' vorig seizoen, presenteert de musicalselectiegroep 15 – 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K de hilarische musical 'Urinetown'.

Door Dé JeugdTheaterSchool

De voorstelling is vrijdag 12 en zaterdag 13 juli om 20.30 uur te zien in De Meerse in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein.

'Urinetown' is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het zit boordevol satirische humor en is een knipoog naar beroemde musicals als 'Les Misérables' en 'West Side Story'. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. De ongewone aanleiding is weliswaar het recht om te plassen, maar 'Urinetown' behandelt tevens maatschappelijke en alledaagse zaken die iedereen raakt.

De voorstelling staat onder leiding van Dennis ten Vergert (regie), Neil Dolan (choreografie) en Lidwien Mèeus (zangcoach). Kaarten (15 euro | kinderen t/m 12 jaar 7,50 euro) voor 'Urinetown' zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl en bij de Informatie en Tickets balie in de passage van Het Cultuurgebouw.

Meer berichten