De Braziliaanse 'Bad Rock 'n Roll to the bone' band Hillbilly Rawhide.
De Braziliaanse 'Bad Rock 'n Roll to the bone' band Hillbilly Rawhide. ((Foto: Aangeleverd))

Topband uit Brazilië in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Vijf jaar geleden vierde de band zijn 10-jarig bestaan met een waanzinnig optreden in The Shack. Nu, 5 jaar later, staan de stoere mannen van Hillbilly Rawhide vrijdag 5 juli weer op het Shack-podium om hun 15-jarig bestaan te vieren. En reken maar dat dit een memorabel feestje gaat worden.

Hillbilly Rawhide en Robin's Jukebox

Hillbilly Rawhide is geen doorsnee Rock 'n Roll band, maar 'Bad Rock 'n Roll to the bone-band. Verwacht geen samba of carnavalsdeuntjes van deze getatoeëerde Braziliaanse cowboys, maar een echte outlaw mix van Hillbilly-Country-Boogie Woogie-Bluegrass en Rock 'n Roll. De band weet hoe het de tent plat moet spelen. Meer dan 15 jaar zijn ze al de hoofdact op alle grote Rock 'n Roll festivals en Rodeo's in Brazilië en staan op het verlanglijstje van bookers uit Europa, USA en Japan. Wees getuige van 'One hell of a party' met gitaar, banjo, fiddle, upright bass en drums. Toegang is 10 euro. Deuren open om 20.00 uur.

Zondagmiddag 7 juli is er akoestisch entertainment (bij mooi weer op het terras) van Robin's Jukebox. Robin Verkaik, in The Shack bekend van undercoversessies als Muse, Robbie Williams, U2 en Doe Maar, speelt hits uit de afgelopen 50 jaar die de aanwezigen mogen kiezen. The Shack is open vanaf 15.00 uur, Robin's Jukebox begint 16.00 uur. Toegang is gratis.

Bob Dylan undercover

Een dikke aanrader om alvast te spijkeren in de agenda. Supertrots is The Shack dat een fantastische band alle succesvolle en prachtige nummers van Bob Dylan komt spelen. Vrijdag 12 juli staan Tommy Ebben (Komodo), zang/gitaar; Kobus Groen (Miss Montreal), bas; Matthijs Barnhoorn (Sue The Night), viool / mandoline / gitaar; René Geelhoed (Stones Sessions), toetsen en Maarten Kooijmans (Stefany June), drums, op het podium.

www.bikesnblues.nl

Meer berichten