Het akoestische gitaarduo Joss van Hooff en Remco Tammer.
Het akoestische gitaarduo Joss van Hooff en Remco Tammer. ((Foto: Aangeleverd))

Topband speelt Bob Dylan in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Een muzikaal hoogstandje vrijdag 12 juli; Bob Dylan undercover. Een goede band komt in The Shack aan de Schipholdijk alle succesvolle en mooie nummers van Bob Dylan spelen.

Acoustic Mix op zondagmiddag

Vrijdag 12 juli staan er weer vijf klasse muzikanten op het podium. Zij brengen een eerbetoon aan een van de meest invloedrijke muzikanten ter wereld: Bob Dylan. Deze man schreef heel veel indrukwekkende songs, zoals 'Like A Rolling Stone', 'Hurricane', 'Knocking On Heaven's Door', 'All Along The Watchtower' en 'Mr. Tamborine Man'. Een hele pittige uitdaging voor de band, mede door de ellenlange lappen tekst. Een 'must see'-show met een waanzinnige line-up: Tommy Ebben (Komodo), zang/gitaar; Kobus Groen (Miss Montreal), bas; Matthijs Barnhoorn (Sue The Night), viool/mandoline/ gitaar; René Geelhoed (Stones Sessions), toetsen en Maarten Kooijmans (Stefany June) op drums.

The Shack is open vanaf 20.00 uur; Bob Dylan Undercover speelt vanaf 21.00 uur, Toegang is 10 euro.

Akoestisch gitaarduo

Ze stonden al vaker met veel succes op het Shack-podium en op het terras: Acoustic Mix, een mix van twee goede gitaristen en iedere keer is het genieten. Gewapend met akoestische gitaren, banjo bassdrum en mondharmonica spelen Joss van Hooff en Remco Tammer een mix van alle stijlen uit de jaren '60, '70, '80 en '90, van rock & pop naar country, Spaans, reggae & blues. Acoustic Mix is verrassend goed en laat de muzikale tijden herleven op zondagmiddag 14 juli in The Shack. Bij mooi weer staat Acoustic Mix op het terras aan het water.

Zondagmiddag is The Shack open vanaf 15.00 uur, Akoustic Mix speelt vanaf 16.00 uur. Toegang is vrij.

www.the-shack.info

Meer berichten