"JeugdTheaterSchool scoort met heerlijke versie van Urinetown"

Uit
De jeugdige spelers van JTS van Pier K weten te overtuigen, zowel in spel als zang als dans.
De jeugdige spelers van JTS van Pier K weten te overtuigen, zowel in spel als zang als dans. (Foto: Aangeleverd)

HOOFDDORP - De musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K speelde vrijdag 12 en zaterdag 13 juli de hilarische musical 'Urinetown'. De getalenteerde groep – vorig jaar nog bekroond met acht nominaties voor de Amateur Musical Awards – kreeg opnieuw de handen op elkaar van zowel pers als publiek.

MusicalNieuws kopt dan ook boven haar recensie 'Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer scoort weer met heerlijke versie van Urinetown'. Recensent Elise Kant schrijft over de voorstelling: "Het mooiste is dat alles klopt. De choreografie is prachtig, er wordt heel goed gezongen en sterk gespeeld. Met slechts vijftien spelers wordt alles overtuigend neergezet. Er wordt met ongelofelijk veel vuur gedanst. Ook in de meest vreemde houdingen wordt zuiver en overtuigend gezongen. En het spel, ook het stille spel, gaat constant heel goed door. Je komt ogen tekort."

Volgend seizoen speelt de musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar de Broadwayklassieker 'West Side Story'. Auditeren voor deze musical, aanmelden kan op www.pier-k.nl.