De band Creedence Clearwater Revival, kortweg CCR.
De band Creedence Clearwater Revival, kortweg CCR. ((Foto: Aangeleverd))

The Shack's Woodstock Weekend

  Uit

OUDE MEER - Woodstock herleeft in The Shack aan de Schipholdijk. Vrijdag 9 en zondag 11 augustus is het jaarlijkse Woodshack Weekend met love, peace en happiness muziek.

Vrijdag staan ze weer op het Shack podium: vijf klasse muzikanten in een fenomenale Creedence Clearwater Revival tribute, onder een nieuwe naam Ramble Tamble én de setlijst aangevuld met nieuwe nummers. Ongeëvenaard en verbazingwekkend goed. Met de superstrot van frontman Lawrence Mul. 'Vedran Mircetic'-gitarist Richard Hunting wordt deze keer vervangen door Raymond Grevink (bas) en met Sander Rots (gitaar) en Mike Visser (drum) wordt het een schitterend eerbetoon aan de band die slechts 5 jaar bestond, maar de geschiedenis in ging als een van de grootste Amerikaanse bands. Creedence produceerde hits aan de lopende band, waaronder Fortunate Son, Bad Moon Rising, Susie Q, Down On The Corner en Long As I Can See The Light. The Shack opent 20.00 uur, CCR speelt vanaf 21.00 uur, toegang is 10 euro.

Woodstock Sunday

Zondag wordt het een The Shack-Woodstock-middag op het terras. Velen herinneren zich die tijdloze songs van Melanie, The Band, Janis Joplin, Doobie Brothers, Jefferson Airplane en Joe Cocker. In een relaxte Woodstock-sfeer muziek maken op het terras aan het water, hoe fijn is dat? Ieder jaar weer een succes, zowel bij muzikanten als publiek. Coolcast neemt het voortouw en krijgt hulp van een aantal muzikale vrienden en gasten. Woodstock Sunday begint 15.00 uur, Woodstock Jam speelt vanaf 16.00 uur. Toegang is gratis.

www.the-shack.info

Meer berichten