Singer-songwriter Jurre van der Linden.
Singer-songwriter Jurre van der Linden. ((Foto: Aangeleverd))

Zomer op het Plein! nadert einde

  Uit

HOOFDDORP - Met nog twee zondagmiddagen te gaan, loopt Zomer op het Plein! langzaam ten einde. Diverse acts kwamen al voorbij. Komende zondagen staan nog een singer-songwriter en een bluesband op het programma.

Zondag 18 augustus speelde Troubadour d'Amour voor de tweede keer tijdens Zomer op het Plein! Door het wisselvallige weer moest de pop-troubadour naar binnen uitwijken, maar 's middags kon hij met zijn mobiele podium toch op verschillende plekken op Polderplein-Buiten zijn smaakvolle songs brengen.

Singer-songwriter

Jurre van der Linden verzorgt zondag 25 augustus optredens. Deze singer-songwriter is een bekende verschijning tijdens Zomer op het Plein! Ook dit jaar laat hij vanaf de terrassen fijne zomerse geluiden horen met zijn gitaar en zijn stem. Bekende nummers van artiesten als Johnny Cash, Simon and Garfunkel, Neil Young, Dire Straits en Golden Earring zorgen voor een goede sfeer.

Blues

Ze trapten Zomer op het Plein! dit jaar al af en zijn tevens afsluiter. Zondag 1 september, de laatste editie van dit jaar speelt Tribute to the Blues Band de nodige blueshits. Verwacht geen middag met uitgerekte, slome bluesnummers. Het wordt een swingende middag.

De optredens zijn op Polderplein-Buiten van 12.30 tot 16.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Bij regen kunnen optredens worden geannuleerd of worden naar binnen verplaatst.

www.hoofddorpwinkelstad.nl

Meer berichten