Een jonge moeder wint bij een stand informatie in.
Een jonge moeder wint bij een stand informatie in. ((Foto: Ouders van Nu))

Naomi van As opent In de wolken Festival in Expo

  Uit

VIJFHUIZEN - Voor de tweede editie van het vorig jaar gelanceerde festival van Ouders van Nu kunnen dit jaar jonge ouders van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 oktober het festival bezoeken in de Expo Haarlemmermeer. De uitstraling van de nieuwe locatie past naadloos bij de festivalsfeer van het 'In de wolken Festival'. De komende jaren kan het festival flink doorgroeien in deelnemers en bezoekers.

Voor jonge ouders

De groene omgeving waarin de locatie zich bevindt, past heel goed bij het concept van het festival. Het festivalconcept heeft als uitgangspunt dat Ouders van Nu het denkbeeldig zo kon optillen en in een weiland plaatsen. Dat gebeurt nu dus letterlijk. Maar dan met het voordeel dat er een schitterend lichte hal omheen staat waar de bezoekers warm en droog worden ontvangen.

De locatie is goed bereikbaar, ligt 15 minuten met de auto van Amsterdam af en heeft duizenden parkeerplaatsen. Bezoekers die met het Openbaar Vervoer reizen, stappen letterlijk voor de deur uit. De verwachte 20.000 bezoekers aan het 'In de wolken Festival' kunnen hun hart ophalen op deze inspirerende locatie. De opzet van het event, het kinderwagen-testparcours en de festival-insteek zonder versterkt geluid, maar met singer-songwriters en bijzondere stands en standhouders, dat blijft allemaal gelijk aan de eerste editie.

Naomi en Ellen Hoog

Leuk nieuwtje is dat Naomi van As als columnist is aangetrokken bij Ouders van Nu en het 'In de wolken Festival' opent. Uiteraard wordt zij ook voor andere activiteiten op het festival ingezet samen met haar BFF, Ellen Hoog. En natuurlijk zijn niet de enige BNN'ers. Jan Versteegh komt, Carolien Spoor en vele andere influencers.

Tevens is er een aantal bedrijven met grote productintroducties. In totaal zijn er 130 tot 200 exposanten. Een update van deelnemers staat op www.indewolkenfestival.nl/shoppen.

De openingstijden van het In de wolken Festival zijn: donderdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur.

Meer berichten