Allerhande spullen, geurtjes en kleurtjes zijn te koop op de bazaar.
Allerhande spullen, geurtjes en kleurtjes zijn te koop op de bazaar. ((Foto: Pixabay))

Rommelmarkt en bazaar in Westerkim

  Uit

NIEUW-VENNEP - De jaarlijkse rommelmarkt en bazaar in zorgcentrum Westerkim is zaterdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners.

Zaterdag 2 november heeft de begane grond in Westerkim een totaal andere uitstraling en is de dagelijkse sfeer veranderd in een drukke en levendige markt waar van alles te koop en te beleven is. Snuffel op de rommelmarkt en breng een bezoekje aan de bazaar voor een hapje en een drankje. Vanaf het middaguur zijn bij het buffet vis, een patatje en snacks te koop. Bij de personeelskraam is het nodig om bijtijds langs te gaan, want de mooiste creaties zijn natuurlijk het snelst verkocht. Zoals gewend is er erwtensoep van het huis te koop, die ingevroren klaarstaat om mee naar huis te nemen. Of geniet alvast van een kom snert.

Rad van avontuur

Het rad van avontuur draait overuren en verloot vele prijzen. Koffie met wat lekkers erbij is ook verkrijgbaar. Verder kunnen de bezoekers bij de bloemen- en plantenkraam hun weekendboeket samenstellen.

Inleveren spullen

Wie spullen heeft die geschikt zijn voor de rommelmarkt, inleveren kan tot en met vrijdag 1 november 14.00 uur bij de receptie van Westerkim aan de Zaaiersstraat, in de bocht van de Westerdreef / Zuiderdreef. De voorkeur gaat uit naar kleinere spullen (geen grote kasten of grote meubelstukken), omdat de ruimte om dit uit te stallen beperkt is.

Meer berichten