Energie is onmisbaar, maar wel op te wekken via steeds meer natuurlijke bronnen.
Energie is onmisbaar, maar wel op te wekken via steeds meer natuurlijke bronnen. (Foto: Pixabay)

Energieke Vink! op 27 oktober weer bomvol activiteiten

  Uit

HAARLEMMERMEER - NMCX opent nogmaals haar deuren voor alle Haarlemmermeerders. Kom langs en ontdek wat jij (nog meer) kunt doen om het dagelijks leven makkelijker, comfortabeler, voordeliger en duurzamer te maken.

Zondag 27 oktober is er voor jong en oud in de gymzaal aan de Prins Hendriklaan 33 in Hoofddorp van 11.00 tot 16.00 uur weer van alles te doen. Vink! staat deze dag in het teken van energiebesparing en -opwekking. Ga langs bij de Energiedokter en krijg een recept op maat. Hij vertelt precies wat de 'patiënt' kan doen in zijn huis om het energieverbruik - en dus de energierekening - te verlagen. Begin hiermee goed voorbereid aan grotere operaties, zoals zonnepanelen en isolatie in huis.

Mini Energy Party's

Tijdens deze Energy Party's - om 11.30 en om 14.00 uur - krijgen de bezoekers inzicht in het eigen energieverbruik en leren over de mogelijkheden om energie te besparen en zelf energie op te wekken. Maar zij delen ook hun eigen kennis en ervaring over de energiebesparende maatregelen die zij al genomen hebben. De Energy Party's worden geleid door een vrijwillige energiecoach. Reserveer een plek via de website onderaan dit artikel.

Meer berichten