De Johnny Cash tributeband 'Boys named Sue'.
De Johnny Cash tributeband 'Boys named Sue'. ((Foto: JOE AY BANG))

Boys named Sue in The Shack

  Uit

OUDE MEER - De mannen van Boys Named Sue konden gelukkig op korte termijn invallen voor de Johnny Cash-undercoverband die eerst gepland stond voor zondag 3 november. The Shack aan de Schipholdijk blijft dus in de 'Cash-sfeer' met deze geweldige vervanger. Altijd feest met Boys Named Sue op het podium.

Johnny Cash Tribute

Boys Named Sue: een tribute to The Man In Black; Mister Johnny Cash. Everybody loves Cash. De country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash; het is allemaal mee te maken zondagmiddag met Boys named Sue. Al eerder stond deze band met veel succes op het podium in The Shack. Een fantastische band die de sfeer er meteen weet in te brengen.

Muzikale traditie

Boys named Sue is een Johnny Cash tributeband. Zowel jong als oud kunnen nummers van deze legende meezingen en zo wordt elk 'Boys named Sue'-optreden een feest. De muzikanten doen de liedjes van Cash met zoveel overgave, dat het publiek er geen genoeg van kan krijgen. De band, die opgericht is in 2001, brengt het oude werk van Cash en laat ook de American Recordings niet onberoerd. Na enkele bezettingswisselingen staat er een ingespeeld gezelschap van vijf geweldige muzikanten die alle facetten van Johnny Cash laten horen. Een muzikale traktatie.

The Shack is zondag 3 november open om 15.00 uur, Boys Named Sue speelt vanaf 16.00 uur. De toegang is 10 euro.

www.the-shack.info

Meer berichten