Het Haarlemse muzikale cabaretduo Stan Put en Wietse Algera.
Het Haarlemse muzikale cabaretduo Stan Put en Wietse Algera. ((Foto: Aangeleverd))

Zondagmiddagpodium met muzikaal cabaret 'We zullen zijn'

  Uit

LISSERBROEK - Het Zondagmiddagpodium komt op 10 november om 14.00 uur naar Dorpshuis De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat met een muzikaal cabaret. Stan Put en Wietse Algera brengen delen van hun nieuwe programma: We zullen zijn.

Stan Put en Wietse Algera komen uit Haarlem en kennen elkaar van de pabo. Ze deelden de liefde voor muziek en cabaret en besloten samen te werken. In 2000 zaten zij bij de laatste tien van het Leids Cabaret Festival. De mannen brengen integer en muzikaal cabaret.

Voor 2020 hebben Put en Algera een nieuw programma op de rol staan: 'We zullen zijn', dat in maart 2020 in première gaat in de kleine zaal van de Philharmonie in Haarlem. Het leven en de liefde worden in dit nieuwe programma uitgebreid bezongen. Zondag kunnen geïnteresseerden in De Meerkoet genieten van delen uit 'We zullen zijn', afgewisseld met succesnummers uit eerdere optredens. Dat betekent, veel liedje, sketches, een handvol hits, kolderieke humor en pure poëzie.

Kaarten (5 euro), inclusief koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van kaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde via 023–5698873.

Meer berichten