De piano rock 'n rollband Them Lewis Boys.
De piano rock 'n rollband Them Lewis Boys. ((Foto: Aangeleverd))

Them Lewis Boys in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Eén van de allerbeste piano rock 'n roll bands zien, kan zondagmiddag 10 november in the Shack terecht. De band Them Lewis Boys zet een energieke show neer met klassiekers van Jerry Lee Lewis, aangevuld met swingende pianonummers van andere pianohelden.

Frontman en pianist / zanger Jeroen Sweers speelde samen met boogie-woogie grootheden als Jaap Dekker en Rob Hoeke. Naast Jeroen Sweers, beukend op de vleugel én zijn fijne stem is te genieten van het snijdende gitaarwerk van Willem de Roode, het vuige spel op de basgitaar van René Postma en de knallende drums van Matthias van Olst. Them Lewis Boys is de beste piano rockband van Nederland en is de laatste jaren succesvol geweest op festivals in Engeland, Noorwegen, Zwitserland, België, Duitsland en Nederland.

De band brengt een eigentijds eerbetoon aan de opzwepende pianorock uit de jaren '50, '60 en '70. Met een genadeloze lading pumping piano power dendert Them Lewis Boys als een stoomtrein over het podium en wordt de tent volledig op de kop gezet. Elk optreden is een spektakel.

Harmonica High School

Ook zaterdag 9 november vanaf 16.00 uur is er livemuziek in The Shack met 'Benjamin Harmonica High School'. Een concert van The School of Blues Band onder leiding van mondharmonicavirtuoos Benjamin Streuper. En dit wordt geen saaie leerlinguitvoering, maar een echt concert met lekkere livemuziek en de mondharmonica centraal.

The Shack op de Schipholdijk is zowel zaterdag als zondag geopend vanaf 15.00 uur. Beide dagen begint het optreden om 16.00 uur. Toegang tot de Them Lewis Boys is 10 euro.

www.the-shack.info

Meer berichten