Het boek 'Eten met Geweten'.
Het boek 'Eten met Geweten'. ((Foto: Boekcover))

Boekpresentatie Eten met Geweten

  Uit

HOOFDDORP - Het aantal mensen dat gezond, dier- en milieuvriendelijk wil eten, wordt steeds groter. Een steuntje in de rug kan helpen. In de Kookboekenweek komen Hein Stufkens en Arjan Houwaart naar Het Fundament, de ontmoetingsruimte onder de Joannes de Doperkerk aan de Kruisweg.

Luisteren en proeven

Hein Stufkens is filosoof, schrijver en eigenaar van bezinningscentrum La Cordelle in Cadzand. Samen met Arjan Houwaart schreef hij 'Eten met Geweten', een kookboek waarin smakelijke alternatieven staan voor de vertrouwde formule aardappelen-vlees-groente. Zij vertellen niet alleen over hun recepten – ooit gehoord van boerenkool-loempia's? – ze staan ook klaar om hun toehoorders te laten proeven dat eten, volgens je geweten, bijzonder lekker kan zijn. Oud-restauranteigenaar Houwaart is nu werkzaam als teamleider Horeca, Bakkerij, Toerisme op de KTS in Voorhout. Dankzij de goede kookfaciliteiten in het Fundament is het voor hem niet moeilijk ter plekke iets lekkers te bereiden.

Wie zaterdag 16 november wil komen luisteren en proeven, is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Toegang is vrij, aanmelden via 023-5617392 of info@boekwinkelhetkruispunt.nl.

Meer berichten