Toeschouwers genieten van de muziek.
Toeschouwers genieten van de muziek. ((Foto: Pixabay))

Zondagmiddagpodium brengt ode aan Cliff en the Shadows

  Uit

NIEUW-VENNEP - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 17 november de tributeband The Red Strats met een ode aan Cliff Richard and the Shadows. De voorstelling is in Gebouw Pier K op het Harmonieplein en begint 14.00 uur.

The Red Strats staan al ruim 40 jaar op de bühne om het publiek een bijzondere trip naar de sixties te bezorgen. In Nieuw-Vennep brengen zij op 17 november een ode aan Cliff and the Shadows. Dankzij speciale apparatuur uit de jaren '60 weten zij het authentieke geluid van The Shadows tot leven te brengen. De band is zelfs vernoemd naar de rode gitaren waarmee The Shadows sinds de zestiger jaren hun nummers speelden: de Fender Stratocaster.

Ook andere bands uit de jaren '60 worden geëerd door The Red Strats. Buddy Holly bijvoorbeeld en de Maskers met nummers als 'La Comparsa' en 'Till'. Kortom, iedereen die met warme gevoelens terugdenkt aan de sixties beleeft plezier aan dit optreden. Kaarten à 5 euro, inclusief kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal.

Meer berichten