Als echte bakkers maken de kinderen allerlei lekkers.
Als echte bakkers maken de kinderen allerlei lekkers. ((Foto: Aangeleverd))

Heel Jeugdland Bakt in de kerstvakantie

  Uit

NIEUW-VENNEP - Bakkers en smulpapen opgelet. De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat Heel Jeugdland Bakt weer start. Vanaf zaterdag 21 december kunnen kinderen zich bij Jeugdland uitleven met allerlei bakactiviteiten.

Op de eerste dag van de vakantie, zaterdag, kunnen de kinderen spritsen bakken die daarna versierd mogen worden. Maandag 23 december wordt een peperkoekhuisje gemaakt en vrijdag 27 december staat het bakken van een piratenschip-cake op de agenda. In de tweede week van de kerstvakantie gaat het bakken door. Maandag 30 december bakt de jeugd Berlinerbollen en donderdag 2 januari wordt een fruitboot gemaakt.

De bakactiviteiten starten 14.00 uur en kosten 1 euro. Wie deelneemt, krijgt na afloop een certificaat.

Openingstijden

In de kerstvakantie is Jeugdland iedere dag open vanaf 12.00 uur. Eerste en tweede kerstdag en Nieuwjaarsdag is Jeugdland gesloten.

Jeugdland aan de Getsewoudweg is een bouwspeelplaats voor kinderen en is het hele jaar open op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang is 2 euro. Info: jeugdlandnv@gmail.com en 0252-620844.

www.jeugdland.net/nieuwvennep

Meer berichten