Project ‘Jongeren in hun kracht’ van Maatvast

Zorg
Het project wordt afgetrapt met een survival kamp in de Ardennen.
Het project wordt afgetrapt met een survival kamp in de Ardennen. (Foto: KANIN.studio)

HAARLEMMERMEER - Stichting Maatvast start met het project Jongeren in hun kracht. Voor dit project zijn er nog plekken over voor jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar die een persoonlijke uitdaging willen aangaan.

Jongeren in hun kracht is een project, gerealiseerd vanuit fondsenwerving, waarin jongeren acht weken lang intensief begeleid worden om zijn of haar doel te behalen. Deze doelen kunnen uiteenlopen van stoppen met roken tot meer zelfvertrouwen creëren. De aftrap van het project is een survival kamp in de Ardennen. 

Werken aan doelen

Na de aftrap vindt er wekelijks een bijeenkomst plaats. Hierin staan niet alleen de doelen van de jongeren centraal, maar ook hun algehele gezondheid. Er wordt namelijk samen getraind naar een eindrun en tevens inzamelingsactie voor het goede doel. De jongeren zullen een ondersteunende rol bieden bij het organiseren van deze run in samenwerking met verzekeraar Zorg en Zekerheid.

Klaar voor een uitdaging?

Jongeren in hun kracht is op zoek naar jongeren die de confrontatie met zichzelf durven aan te gaan! De gratis deelname vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 750,-. 

Aanmelden kan tot 26 september door naam en leeftijd te mailen naar survival@maatvast.nl. 

Zie ook www.jcmaatvast.nl