Foto: Aangeleverd

Zing mee met ABBA!

BEVERWIJK - Op 25 april start zangdocente Carolien Goeman een workshop voor koorzangers, solisten, sprekers en verder iedereen die meer over de werking van de stem wil weten. De stem is geen ingewikkeld instrument maar zingen zodat het vrij voelt en klinkt is best ingewikkeld.

Hoe je dat kunt bereiken wordt in deze workshop door Carolien helder uitgelegd. Veel samen zingen en meteen horen en voelen dat het beter klinkt en gaat is een belangrijk onderdeel van deze workshop. "Altijd weer bijzonder en mooi om mee te maken dat je in 6 weken tijd zoveel verschil hoort", aldus Carolien. Deze keer met muziek van ABBA.

De meeste zangers kennen de melodieën en dat maakt dat er ruim tijd is om aan klank en meerstemmigheid te werken. De zangruimte van Carolien is op het muziekfort in Beverwijk. Prima bereikbaar en een heerlijke plek om muziek te maken. Carolien is docente Complete Vocal Technique, zij studeerde in 2015 af aan het Vocal Instituut in Kopenhagen. Naast lesgeven op het Muziekfort is zij ook vocal coach van zanggroep Mezzo Forte en popkoor Zingsation. De lessen zijn allemaal op donderdagavond van 20.00 tot 22.00.

De start is op 25 april. De kosten zijn €175 per persoon, inclusief lesmateriaal. Voor meer info mail dan naar carolien.goeman@planet.nl of kijk op www.zangschoolcaroliengoeman.com

Meer berichten